Menu

Politic
ȘI-A DAT DEMISIA

Schimbari pe scena politica in pragul campaniei electorale la Rm. Sarat. Consilierul local Viorel Horjea, a anuntat astazi ca si-a dat demisia din Partidul National Liberal. Acesta sustine ca la baza acestei decizii stau mai multe motive. Horjea sustine ca in ultimul an a fost supus unor presiuni mari, din partea conducerii judetene a partidului, cu privire la pozitia sa in consiliul local municipal.

Acesta a fost anuntul neasteptat facut astazi de consilierul local Viorel Horjea. El sustine ca deseori in ultimul an, a fost acuzat de conducerea PNL Buzau ca ,,nu asa se face politica,, si i s-a sugerat ca nu trebuie sa faca politica cetateanului. Chiar daca a demisionat din PNL, Viorel Horjea, recunoaste ca a avut o relatie deosebita cu colegii din organizatia din Rm. Sarat, care l-au sprijinit intotdeauna. El a intrat in aceasta organizatie in momentul fuziunii dintre PDL si PNL.

Odata cu demisia din PNL, Viorel Horjea isi va pierde mandatul de consilier local. El sustine ca inca nu a luat o decizie cu privire la ce va face de acum inainte. Fie va ramane in politica, fie se va retrage.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>