Menu

Social
PE ULTIMUL DRUM

Toader Anisoara, femeia in varsta de 53 de ani, una dintre victimele accidentului rutier de luni din Braila, in care si-au pierdut viata 5 oameni, a fost condusa astazi pe ultimul drum de cei apropiati.Toti cei care au cunoscut-o sunt in stare de soc si nu le vine sa creada ca un om atat de bun a pierit intr-o secunda, intr-un mod atat de cumplit.

Rudele Anisoarei spun ca socul a fost cu atat mai mare cu cat cu totii auzisera de accident inca din momentul in care s-a intamplat,  insa nu le-ar fi trecut niciodata prin cap ca, printre victime, se afla si Anisoara. Cand politia a anuntat oficial identitatea victimelor, vestea a cazut ca un traznet asupra tuturor. Oamenii spun ca soferul vinovat nu ar trebui sa scape nepedepsit,  indiferent ca a suferit sau nu o criza epileptica, sau ca ar fi fost drogat, ori ca pur si simplu conducea cu viteza. Ei mai spun ca regretele si pararile lui de rau nu mai aduc pe nimeni inapoi.

Soferul Marius Negoita a fost supus astazi unei interventii chirugicale pentru dubla fractura de femur pe care a suferit-o in accident. In cauza s-a deschis in rem dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Sotii Oprea si Mirela Iosub vor fi inmormantati maine, in vreme ce Nicoleta Pârlog va fi condusa pe ultimul drum vineri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>