Menu

Cultural
DEJUN REGAL PENTRU ACADEMIA ROMÂNĂ

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a oferit  la Castelul Peleş din Sinaia un dejun oficial în onoarea membrilor Academiei Române şi invitaţilor din străinătate, 34 de persoane participând la evenimentul care aniversează 150 de ani de la înfiinţarea Academiei Române.

Peste 30 de membri ai Academiei Române şi membri ai academiilor din Europa, au participat la dejunul oferit  ieri de Custodele Coroanei. Invitații au luat dejunul în Sala De Muzică a Castelului Peleș, iar meniul a fost compus din supă cremă de sparanghel, piept de pui cu legume și orez sălbatic, iar la desert s-a servit o prăjitură aniversară:  “Academia Română 150”. În cinstea invitaților prezenți la dejun, principesa Margareta a ținut un discurs,  subliniind că în toţi aceşti ani, Casa Regală a României a fost un susţinător, protector şi un prieten al forului academic.

Principesa Margareta a declarat că starea de sănătate a Regelui Mihai este mai bună, dar Majestatea Sa nu va reveni în ţară în perioada următoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>