Menu

Sport
S-AU ÎNCURCAT RECIPROC

Concordia şi Petrolul s-au încurcat reciproc la Chiajna, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ploieștenii au făcut o primă repriză bună la Chiajna, dar au plecat doar cu un punct de pe terenul ilfovenilor, din cauza unei gafe incredibile în apărare, care i-a privat de a doua victorie din play-out.

Niasse a fost aproape de gol în minutul 16, dar Cobrea a scos de sub bară. Imediat a fost rândul lui Bălgrădean să se remarce la şutul lui Pacar. Gavrilă și Zoubir nu au reuşit nici ei să îl învingă pe portarul Concordiei până la pauză. Ultima ocazie a primei reprize l-a avut ca protagonist pe Marian Cristescu, dar Cobrea a fost din nou imbatabil la voleul său.

La reluare, Astafei a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 52, cu un şut la colţul lung, uşor deviat de Feussi. Avantajul Petrolului a durat doar câteva minute. Cobrea a greşit incredibil, Cristescu a recuperat şi a fost faultat în careu de Bucşa, care a văzut direct cartonașul roșu. Obodo a transformat fără emoţii penalty-ul, iar Concordia – Petrolul s-a încheiat 1-1, chair dacă ilfovenii au atacat până la final și au mai avut ocazii prin același Obodo și Adrian Cristea, care a intrat pentru puțin mai mult de un sfert de oră și a pus pericol la poarta adversă la prima atingere de balon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>