Menu

Sport
VOR SĂ CÂȘTIGE CUPA

Sorţii au decis ca Handbal Club Dobrogea Sud să lupte cu CSM Bucureşti pentru un loc în finala Cupei României. Constănţenii sunt hotărâţi să producă surpriza împotriva echipei pregătite de fostul lor antrenor de la HCM, Sundovski. Steaua – Dunărea Călăraşi este cealaltă semifinală a turneului Final Four, care începe vineri la Brăila.

Handbaliștii de la Handbal Club Dobrogea Sud sunt hotărâți să-și urmeze visul. Vor să câștige Cupa României în acest sezon și nu îi sperie faptul că vor juca în semifinale cu vicecampioana CSM București. Liderul ligii secunde cu victorii pe linie, Handbal Club Dobrogea Sud va avea o misiune grea împotriva echipei care a încheiat pe locul 2 actualul sezon regulat al Ligii Naționale. Toma și compania îi vor întâlni pe foștii lor antrenori, Sundovski și Isakovic , dar și pe câțiva dintre foștii coechipieri din perioada HCM Constanța, Stavrositu, Humet și Novanc. Dobrogea Sud a lansat pe facebook o invitație suporterilor care vor să susțină echipa la Brăila, urmând să le pună un autocar la dispoziție.

Handbal Club Dobrogea Sud – CSM București este prima semifinală, programată vineri, de la ora 17.15. Steaua și Dunărea Călărași vor juca pentru celălalt loc în finală, de la 19.45. Sâmbătă, finala mare este de la 19.30.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>