Menu

Politic
LISTĂ APROAPE DEFINITIVATĂ

Partidele politice lucreaza intens la listele de consilieri locali pentru alegeri ce bat la usa. Pentru a fi pe placul cetatenilor, politicienii aleg, candidati care isi desfasoara activitatea in diverse domenii. Mai mult, in politica ajung din acest an si reprezentanti ai societatii civile. Candidatul PNL la Primaria Rm. Sarat, Ionut Iuga, va definitiva zilele acestea lista de consilieri, care cuprinde oameni, care potrivit lui, vor reprezenta majoritatea optiunii cetatenilor.

Candidatul PNL la Primaria Rm. Sarat, Ionut Iuga, si echipa sa au lucrat intens la lista de consilieri, care va fi definitivata chiar zilele acestea. Candidatii la o functie in consiliul local municipal sunt persoane care isi desfasoara activitatea in diverse domenii. Pe lista de consilieri a liberalilor din Rm. Sarat vor fi in acest an si persoane care pana acum nu au activat in domeniul politic. Mai mult, societatea civila va avea si ea un reprezentant.

Candidatul PNL la Primaria Rm. Sarat, Ionut Iuga, este sigur ca impreuna cu echipa de consilieri va forma un grup puternic. Impreuna vor duce la bun sfarsit cerintele societatii civile si vor reda astfel respectul cetatenilor fata de municipiu.

Lista de consilieri locali pentru alegeri va fi facuta publica de organizatia PNL Rm. Sarat saptamana viitoare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>