Menu

Social
BUGET SUFICIENT

Serviciul de Asistenta Sociala din Rm. Sarat nu duce lipsa de bani in acest an dar exista si o exceptie. Pentru Cantina de Ajutor Social va fi nevoie de o rectificare bugetara pentru suplimentarea fondurilor. In schimb, plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap si a salariilor insotitorilor, altadata o problema, se va face fara sincope.

Sumele alocate Serviciului Public de Asistenta Sociala din Rm. Sarat in acest an sunt suficiente atat pentru partea de asistenta sociala, cat si pentru cea administrativa. Reprezentantii institutiei sustin ca nu vor exista probleme in ceea ce priveste functionarea si plata salariilor angajatilor.

Si platile indemnizatiilor persoanelor cu handicap si a salariilor insotitorilor acestora vor fi facute la timp, in buget fiind prevazute sumele necesare pentru intreg anul. La Cantina de Ajutor Social va fi insa nevoie de o rectificare bugetara pentru suplimentarea fondurilor necesari pentru asigurarea hranei beneficiarilor.

Cheltuielile de la Cantina de Ajutor Social au crescut in acest an dat fiind faptul ca norma de hrana s-a majorat de la 6 la 12 lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>