Menu

Sport
O GURĂ DE OXIGEN

Petrolul a arătat, pe „Ilie Oană”, cu nu a abandonat nici pe departe lupta pentru supravieţuirea în primul eşalon, obţinând o victorie, mai clară decât o arată scorul, în faţa uneia dintre pretendentele la un loc european, CS „U” Craiova. După multe ocazii irosite în prima repriză, printre care şi un penalty ratat, „lupii” s-au impus graţie golului marcat în debutul părţii secunde de către Victoraş Astafei, cel care a ajuns, astfel, la trei reuşite în ultimele patru etape.

Petrolul a obținut a treia victorie a sezonului, 1-0 cu CS Universitatea Craiova și încă păstrează șanse pentru salvarea de la retrogradare, deși rămâne pe ultimul loc în play-out-ul Ligii 1 (12 puncte) și după acest prim meci al etapei a 7-a. Victoraș Astafei a adus toate cele 3 puncte de partea echipei lui Ionel Gane, cu un gol marcat în minutul 51 al întâlnirii de pe Ilie Oană. Paolucci a ratat un penalty în prima repriză (43), iar oltenii au jucat mai mult de o repriză cu un mai puțin, după ce Kay a fost eliminat pentru faultul prin care a provocat lovitura de la 11 metri.

Petrolul a bifat, astfel, a doua victorie din play-out. Vinerea viitoare, de la ora 20:30, trupa lui Jerry Gane va juca, din nou, pe „Ilie Oană”, cu FC Botoşani, iar o nouă victorie ar transforma lupta pentru salvarea de la retrogradare într-un obiectiv perfect realizabil.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>