Menu

Social
O MAȘINĂ “VEDETĂ”

O masina care zace de multi ani intr-o parcare din Ploiesti a devenit mai nou loc de pelerinaj pentru cetateni. Oamenii vin pentru a vedea cu ochii lor cum bordura trotuarului se continua, din vopsea, pe lungimea vehiculului. Parerile vecinilor sunt impartite: unii cred ca un Dorel din administratia locala se face vinovat de intamplare, altii pun totul pe seama vecinilor ajunsi la capatul rabdarilor.

Imaginile, postate initial pe Facebook de un ploiestean, au devenit virale. Masina este deja vedeta. Zeci de like-uri si comentarii au raspandit imediat stirea. Asa se face, ca in scurt timp, la fata locului au aparut si primii fotografi amatori, dornici sa duca si ei mai departe vestea in randul internautilor. Parerile oamenilor sunt impartite. Unii pun totul pe seama autoritatilor. Altii sunt de parere ca vecinii ajunsi la capatul rabdarilor au recurs la vopsirea masinii.

Vecinii spun ca nici nu mai stiu de cati ani zace in acest loc. Semnele timpului insa vorbeasc de la sine. Rugina a transformat vehiculul intr-o epava pe patru roti, iar unele dintre cauciucuri sunt deja betonate in asfalt.  In perioada ianuarie 2012 – februarie 2016 au fost identificate  peste 470  de autovehicule abandonate pe teritoriul municipiului Ploiesti.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>