Menu

Social
AUROLAC PATRON

Romanii se pricep la toate, mai ales cand vor sa faca bani fara prea mare efort. Au demonstrat-o si 4 administratori ai unei societati din Buzau, care au trecut firma pe numele unui aurolac din Ploieşti, dupa ce au prejudiciat statul cu peste un milion şi jumătate de lei. Cei patru indivizi au fost condusi astazi la audieri la sediul Inspectoratului de Politie Buzau. 

Peste 20 de poliţişti specializaţi în investigarea criminalității economice au efectuat astazi dimineaţă, 6 percheziţii, în județul Buzău și 2 în Prahova, la persoane bănuite de evaziune fiscală. Într-unul dintre dosare, au fost  vizaţi patru indivizi , toţi administratori ai unei singure firme din Buzau prin care s-au derulat tranzacţii fictive in domeniul constructiilor. În urma acestora, statul a fost prejudiciat cu peste un milion şi jumătate de lei. Potrivit anchetatorilor, cei patru administratori suspectati de evaziune, ar fi trecut firma pe numele unui aurolac din Ploieşti, ca sa nu le fie imputat prejudiciul. Într-un alt caz de evaziune, în urma unor activităţi de comerţ on-line, sunt vizate alte două persoane din Buzau. Anchetatorii caută documente cu care să probeze evaziunea fiscală. Aici prejudiciul este de aproximativ 60 de mii de lei.

Perchezitiile de astazi s-au desfășurat în cadrul unor dosare penale aflate în instrumentarea polițiștilor de investigarea criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>