Menu

Social
GATA DE DESCHIDERE

Cea mai modernă maternitate din ţară este gata de deschidere. Astăzi, autorităţile au făcut recepţia noii Maternităţi din Buzău, unitate care beneficiază de aparatură medicală de ultimă generație şi de conditii de îngrijre ultra moderne. Clădirea maternităţii a fost finalizata în urma cu aproape 4 ani, insa nu a fost utilata din lipsa de fonduri.

Aparatura medicala de ultima generatie si conditii de ingrijire ultra moderne. De asta vor beneficia, cel mai probabil in curand viitoarele mamici in noua Maternitate din Buzau. Intreaga aparatura  medicala si non-medicala unitatii medicale  a costat  aproape 4 milioane de lei.  Noua cladire are o capicitate de 165 de paturi. Astazi autoritatile au facut receptia celei mai moderne maternitatii din România. Salile de operaţie sunt dotate cu cele mai avansate tehnologii din domeniu, iar chirurgii vor putea face intervenţii prin teleconferinta cu ajutorul altor specialisti din tara si strainatate. In aceste conditii, cazurile dificile nu vor mai transferate catre alte spitale din tara. Primele internari in noua Maternitate din Buzau se vor face abia dupa ce Directia de Sanatate Publica va da avizul  sanitar.

Noua maternitate din Buzau a fost finalizata in urma cu aproape 4 ani, insa nu a fost utilata din lipsa de fonduri. La momentul inaugurarii, in campania electorala din 2012  toata aparatura din unitatea medicala nu era cumparata, ci inchiriata pentru suma de 50.000 euro lunar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>