Menu

Satira
DACĂ-ŢI DAU DOI CAI, O IA RADARUL RAZNA

Ieri, era să leşin de râs. Şi n-am râs mult. Doar vreo jumătate de oră, după care mi-am şters lacrimile. Cică, un radar al Poliţiei Rutiere din Iaşi a surprins doi cai păscând cu 104 kilometri la oră. Vă imaginaţi cam ce viteză prind cele două specimene în galop sau în trap? Se dă radarul peste cap! Vorba aia: dacă îţi dau radarul Poliţiei Rutiere, o iau caii razna.

Mai mişto este că tărăşenia asta cu cei doi cai care pasc vijelios este cât se poate de reală. Ba mai mult, n-a fost descoperită de arheologi, ci de o şoferiţă. Femeia fusese amendată aiurea pentru depăşirea vitezei legale şi, indignată nevoie mare, a contestat sancţiunea în instanţă. Poliţiştii, în apărarea lor au depus la dosar, dovada crimei săvârşite de şoferiţă: instantaneele surprinse de radar. Şi ce i-a fost dat femeii să vadă pe imagini? Că maşinuţa ei prinsese trei viteze diferite într-o secundă. Adică era un fel de OZN.

Cel mai simpatic era însă instantaneul cu cei doi cai păscând pe pajişte, cărora acelaşi radar, le estimase o viteză de deplasare de 104 km/h. Diii, căluţii mei!

(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

pezevenchi

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>