Menu

Sport
CINCI LA NAȚIONALE

Cinci sportivi de la secția de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Buzău vor participa la Campionatul Naţional Individual rezervat tenismenilor juniori II, competiţie care va avea loc în perioada 22 – 24 aprilie, în municipiul Bistrița. Din păcate, Bogdan Poteraș, cel mai talentat junior de la CSM Buzău, va rata competiția, din cauza unei accidentări.

De astăzi până duminică, Sala sporturilor din municipiul Bistrița va găzdui Campionatul Naţional Individual rezervat tenismenilor juniori II, eveniment organizat de Federația Română de Tenis de Masă. La startul competiției se vor afla şi cinci sportivi de la secția de masă a Clubului Sportiv Municipal Buzău. La turneul de la Bistrița vor face deplasarea tenismenii Eduard Ionescu, Andrei Miron, la întrecerea băieților, şi Iulia Săpungiu, Irina Rus și Andra Murea, la competiția fetelor. Din păcate, la naționalele de juniori II nu va putea participa cel mai promițător tânăr tenismen buzoian, Bogdan Poteraș, care a ratat deplasarea în Ardeal din cauza unei accidentări.  In condițiile în care toți sportivii buzoieni fac parte dintr-o categorie inferioară de vârstă față de majoritatea concurenților, obiectivul delegaţiei buzoiene este cucerirea macar a unei medalii.

La startul competiției se vor afla cei mai promițători tineri tenismeni din țară. Competiția a demarat astăzi cu faza grupelor, mâine vor avea loc întrecerile la dublu și dublu mixt iar duminică, sunt programate semifinalele și finalele competiției.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>