Menu

Politic
CANDIDATURI DE SFÂNTUL GHEORGHE

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Rm. Sărat, Ionut Iuga, şi-a depus candidatura, chiar de Sfantul Gheorghe. Iuga a fost insoţit la Biroul Electoral de Circumscripţiei Municipala nr. 2 de echipa sa de consilieri, dar si de  membri ai organizaţiei liberale. El a declarat ca ziua depunerii candidaturilor nu a fost aleasa la intamplare, iar in data de 5 iunie isi doreste fie invingator.

Sambata, în jurul prânzului candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rm. Sărat, Ionut Iuga, şi-a depus candidatura în mod oficial. Insoţit de sustinatorii sai, acesta a venit la Biroul Electoral de Circumscripţiei Municipala nr. 2 si a depus şi lista cu cei 24 de consilieri care îi vor fi alături. Ionut Iuga a spus ca ziua depunerii candidaturilor nu a fost aleasa la intamplare, intreaga echipa liberala dorindu-si ca acest demers sa fie facut de Sfantul Gheorghe. In data de 5 iunie, Ionut Iuga isi doreste sa obtina cat mai multe voturi si sa fie invingator.

Pe lista de consilieri a PNL Rm. Sarat sunt înscrişi actualii alesi locali: Cornelia Puscasu, Mihai Stolojanu, Mariana Grama, Voicu Trufasu, Marius Negoita, dar si oameni de afaceri si persoane care activeaza in domeniul medical si juridic.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>