Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU TURIȘTI

De 1 mai centrul distractiei fara perdea si fara inhibitii se muta la Vama Veche. Asa ca zilele acestea toata lumea da zor sa termine treaba, nu care cumva sa ajunga turistii iar terasele sa nu fie pregatite sa ii intampine cum se cuvine. Pe plaja ori la terase si restaurante nimeni nu sta. Primii vamaioti sunt asteptati sa ajunga in vama inca de pe 28 aprilie.

In Vama Veche nimeni nu sta si toata lumea stie ce are de facut. Totul trebuie sa fie gata in mai putin de o saptamana. Zilele acestea, pe aleea principala nu se aude muzica rock,  ci sunetul sculelor cu care oamenii lucreaza ca totul sa fie gata… Proprietarii de terase mai au mici retusuri de facut ca totul sa fie gata pe 1 mai. Spatiile de cazare au fost si ele aproape ocupate,  astfel ca cei care nu si-au facut rezervare din timp mai au o singura solutie: cortul.

In Vama Veche o camera dubla la o pensiune, fara prea mari pretentii, nu costa mai mult de 100  de lei. Pentru un confort sporit insa se poate scoate din buzunar chiar si 200 de lei pe noapte. Anul acesta la Vama sunt asteptati sa soseasca in jur de 10.000 de tineri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>