Menu

Sport
DEMISII LA FARUL

Ieri, a fost ziua schimbărilor la Farul! Antrenorul Ilie Stan şi-a dat demisia după rezultatele dezastruoase din play-off dar şi din cauza incidentelor cu suporterii. Ion Barbu va fi antrenor principal. Preşedintele clubului, Auraş Braşoveanu, a anunţat că pleacă şi el la finalul sezonului.

Deși ieri anunța că nu pleacă de la Farul în ciuda dezastrului din play-off, Ilie Stan s-a răzgândit peste noapte! Ieri l-a sunat pe președintele clubului și l-a anunțat că își dă demisia, fără să mai stea la discuții cu conducerea Farului. Sub conducerea lui Ilie Stan, Farul a înregistrat patru înfrângeri din tot atâtea posibile în acest play-off. Stan a fost înjurat copios de galerie la meciul cu Academica Clinceni. Printre altele, fanii erau supărați că Ilie Stan nu a vrut să mai colaboreze cu antrenorul secund, Ion Barbu. Conducerea clubului a decis acum ca Barbu, ajutat de Gică Mina, să conducă echipa până la finalul play-off-ului. Președintele clubului, Auraș Brașoveanu, a anunțat și el că va părăsi echipa, la finalul play-off-ului. La fel ca în cazul lui Ilie Stan, unul dintre motive este atitudinea galeriei. Și Brașoveanu a fost înjurat de fani la meciul cu Clinceni. Ion Barbu are o misiune grea.

Farul este pe ultimul loc în play-off. Barbu se gândește chiar să îl aducă înapoi pe Adi Pătulea. Atacantului i s-a reziliat contractul, după un conflict dur cu Stan și Brașoveanu. Farul joacă următorul meci din play-off vineri, în deplasare, cu SC Bacău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>