Menu

Sport
PREGĂTIRI PENTRU FINALĂ

Echipele de rugby Stejarul Buzău și CS Năvodari, câștigătoarele celor două serii din Grupa a II-a valorică din Cupa României se vor întâlni, vineri, în meciul de baraj care va stabili formația care va accede în sferturile competiției. Meciul va avea loc în Capitală, pe stadionul de rugby din Complexul Ghencea.

Rugbiștii de la Stejarul Buzău se pregătesc pentru cel mai așteptat meci al acestui sezon. Formația buzoiană va juca finala Cupa României, grupa a doua valorică, împotriva dobrogenilor de la CS Năvodari. Cele două echipe au terminat pe primul loc in seriile din care au făcut parte, câștigând toate meciurile disputate. Stejarul Buzău s-a impus în Seria Roșie, din care au făcut parte CS Știința Petroșani, CS Mănăștur și CSUAV Arad. Buzoienii au adunat același număr de puncte, 28, însă au avut două partide pe care le-au câștigat la 0, cu Știința Petroșani, 36-0, și cu CSUAV Arad, 5-0, la masa verde. De partea cealaltă, CS Năvodari s-a impus în Seria Albastră, din care au făcut parte CSM Bucovina Suceava, RCM Galați și RC Bârlad. Cu 28 de puncte acumulate, echipa din Constanța și-a dominat adversarii, reușind în ultima etapă din faza grupelor cea mai mare diferență de scor din actuala ediție a competiției, 71-17, cu RC Bârlad.

Meciul de vineri, care aduce față în față cele mai bune echipe din al doilea eșalon valoric, se va disputa la București, pe terenul din Complexul Ghencea, de la ora 16.00. Partida va fi transmisă live online, pe Rugby TV. Echipa care va câștiga meciul de baraj se va califica în sferturile de finală, alături de echipele din SuperLigă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>