Menu

Sport
EVOLUȚII BUNE

Handbaliştii Constanţei atrag atenţia cu evoluţiile bune din acest sezon. Dobrogea Sud a promovat matematic în Liga Naţională înainte de Paşti, iar Farul se menţine cu şanse mari în cursa pentru locul 4 în Divizia A. Fiecare echipă dă câte un jucător în lotul României pentru Campionatul Mondial Universitar din luna iunie.

Liderul neînvins al Diviziei A, Dobrogea Sud se gândește deja la viitorul sezon, în care va readuce Constanța pe prima scenă a handbalului românesc. Handbalistii constenteni au câștigat 22 de meciuri si mai au două. Pe 15 mai, cu Buzău, acasă, și pe 21 mai, la București, cu CSM II.

Handbal Club Farul are un final de sezon mult mai intens. Tânăra echipă antrenată de Eden Hairi a intrat deja în febra meciului următor, de pe 8 mai, când va primi acasă Suceava. O victorie i-ar permite să rămână în lupta pentru locul 4 cu Handbal Club Buzău.

Interul stânga Bogdan Tudorancea a fost selecționat în lotul lărgit al României pentru CM Universitar de la Malaga, din perioada 27 iunie – 3 iulie. Și Dobrogea Sud va avea un reprezentant la turneul final din Spania, extrema dreaptă Claudiu Subțirică.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>