Menu

Social
PRIMII TURIȘTI ÎN VAMĂ

De 1 mai polul distractiei se muta la Vama Veche. Aici au aparut chiar si primii tineri,  dar nu vorbim de vamaiotii pur  sange,  ci de cei care vor sa imbine utilul cu placutul. Adica sa se distreze,  dar sa si munceasca. Singura necunoscuta din toata ecuatia ramane…vremea.

Vacanta de 1 mai este parca mai asteptata ca niciodata,  iar Vama , locul in care mii de amatori de distractie isi dau intalnire in fiecare an,  este deja cuprinsa de febra pregatirilor. In Vama au aparut inca de ieri  tineri care vor mai mult de la minivacanta de 1 mai. Vorbim despre cei  aflati in cautarea unui loc de munca. Unii si-au gasit deja astfel ca acum stiu cu siguranta ce vor face de 1 mai. Ziua vor munci iar noaptea vor da frau distractiei. Sau… invers. Au aparut  totusi si primii turisti. La fel insa de indragostiti de spiritul de alta data al Vamii.

In Vama Veche o camera dubla la o pensiune fara prea mari pretentii nu costa mai mult de 100 de lei. Exact ceea ce si cauta vamaiotii . Totusi cea mai ieftina varianta ramane insa cortul  montat direct pe plaja.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>