Menu

Social
STARTUL MARATONULUI DE CUMPĂRĂTURI

Așa cum era de așteptat, cu doar câteva zile înainte de Paște, hipermarketurile încep să se aglomereze. Coșurile se umplu cu produse tradiționale acestei sărbători, iar în topul listei se numără carnea de miel, ouăle și produsele pentru cozonac. Potrivit tradiției, astazi se vopsesc ouăle, iar vineri se fac cozonacii, așa că gospodinele nu au prea mult timp la dispoziție.

Gospodinele au pornit la cumpărături cu lista în mână, pregătite să umple coșurile, iar domnii cu banii pregătiți pentru a plăti. Dacă vorbim de bugetul alocat pentru masa de Paște, părerile sunt împărțite. Unii nu vor să cheltuie prea mult și se orientează spre produse mai ieftine. Alții au făcut economii și nu se uită la bani în zile de sărbătoare. De pe listă nu lipsesc nici cadourile pentru cei dragi. Această fetiță, de exemplu, este fruntașă la învățătură,  așa că iepurașul nu o va ocoli, iar cadoul va fi substanțial.

Cozonacii și produsele de panificație se vând pe bandă rulantă. În fiecare zi sunt scoși din cuptoare aproximativ 2000 de cozonaci care dispar cât ai zice “miel de Paște” din rafurile magazinelor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>