Menu

Social
MENIU TRADITIONAL LA CANTINĂ

Si la Cantina de Ajutor Social din Buzău pregătirile pentru Pasti sunt in toi. Listele sunt făcute, meniurile au fost studiate si se pun la punct ultimele detalii. Din meniul tradițional de care se vor bucura sute de sărmani din orașul Buzău nu vor lipsi carnea de porc și pui, drobul de miel, ouăle roșii, cârnații de oaie, tocana de legume, cozonacul și sucul. Fiecare pachet de sărbători conține alimente și băuturi răcoritoare în valoare de 90 de lei.

Sarmanii din municipiul Buzau care servesc masa la Cantina de Ajutor Social a orasului vor simți și ei spiritul Paștelui. Pentru ei, bucatarii au pregatit de sarbatori o masă bogată, tradiţională. In acest an, numărul persoanelor care beneficiază de masă la Cantina socială este mult redus față de ultimii ani. Un asistat are dreptul la un meniu de 12 lei, pe zi, la Cantina de Ajutor Social a Primăriei. In perioada sărbătorilor de Paște, masa este mult mai bogata, valoarea pachetului fiind de 90 de lei. Carnea de porc și pui, drobul de miel, ouăle roșii, cârnații de oaie, tocana de legume, cozonacul și sucul nu vor lipsi nici in acest an din meniul traditional oferit sarmanilor de Pasti.

Pentru a-și primi pachetele cu produse tradiționale de Paște, sărmanii sunt așteptați la Cantina de ajutor social până vineri, inclusiv. De asemenea, un meniu special de Paște vor primi și persoanele care se află în adăpostul pentru oamenii străzii al Primăriei Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>