Menu

Social
ATENȚIE LA VITEZĂ

Nu vă grăbiţi, circulaţi regulamentar si nu va urcati la volan daca ati consumat bauturi alcoolice. Asta le transmit poliţiştii buzoieni şoferilor care vor tranzita judetul în această perioadă. Oamenii legii vor fi tot timpul in strada pentru combaterea principalelor abateri generatoare de accidente de circulaţie.

Politistii Biroului Rutier Rm. Sarat si colegii lor din Vrancea au initiat ieri dupa-amiaza o actiune preventiva pentru limitarea numarului de accidente rutiere datorate vitezei excesive. Pe Drumul European 85, cu trafic intens in aceste zile, au fost amplasate mai multe aparate radar, care au depistat soferii care au calcat pedala de acceleratie, peste limita legala.  Actiunile politistilor vor continua si in zilele urmatoare. Dat fiind faptul ca in acest an, Pastele este sarbatorit  in aceeasi zi cu 1 Mai, oamenii legii ii sfatuiesc pe soferi sa circule cu prudenta si sa nu se urce la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

In zilele de sarbatoare, efectivele din cadrul formaţiunilor de Poliţie Rutieră vor acţiona pe traseele de acces către zonele aglomerate şi pe drumurile ce tranzitează localităţile buzoiene, pentru combaterea principalelor abateri generatoare de accidente de circulaţie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>