Menu

Social
APĂ CURENTĂ

Vesti bune pentru cele 800 de sute de gospodarii din localitatea buzoiana Lipia. In sfarsit localnicii vor avea apa curenta si vor avea posibilitatea sa se branseze la o retea de canalizare. Ambele investitii au fost finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

O importanta investitie pentru toţi localnicii satului Lipia, comuna Merei este deja finalizata. Este vorba de lucrarile de extindere a retelei de apa si canalizare. Investitia se ridica la 800 de mii de euro si a fost accesata prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În urma acestei investiţii, peste 2000 de localnici se pot bransa la sistemul de alimentare cu apa. Autoritatile  locale dau asigurari ca apa care va curge la robinet este curata si  periodic testata la laborator.

Racordarea gospodariilor la sistemul de alimentare cu apa a fost amânată după Paşti din cauza vremii capricioase. Apa va fi furnizata de Compania de Apă Buzău care este operatorul regional al serviciilor publice de apă şi canalizare din judetul Buzau.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>