Menu

Sport
ÎN PRAGUL COLAPSULUI

Petrolul a ajuns în pragul colapsului la mai puţin de trei ani după ce a câştigat Cupa României şi a scos zeci de mii de oameni în stradă, la Ploieşti. Situaţia financiară a clubului s-a agravat de la o zi la alta şi după intrarea în insolvenţă, petrecută la începutul anului trecut. Fapt unic în ultimele sezoane, un jucător al Petrolului, Mişelăricu, a fost ajutat pe medicul echipei adverse la meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-1, deoarece „lupii” nu mai au doctor la echipă!

Datoriile prahovenilor au crescut cu două milioane de euro de la intrarea în insolvenţă şi au ajuns în acest moment la zece milioane de euro, în condiţiile în care administrator special a fost numită Clarisa Vârcioroveanu, concubina patronului Dan Capră. Intrarea în faliment a „galben-albaştrilor” pare astfel doar o chestiune de zile. Pe 25 mai, Petrolul ar putea primi lovitura de graţie din partea Tribunalului Prahova. Mulţi jucători din lot au deja salariile neplătite de cinci luni, din noiembrie anul trecut, în timp ce străinii sosiţi în iarnă au primit un singur salariu, la începutul lunii februarie. În aceste condiţii, Giuseppe Prestia şi Romain Inez şi-au reziliat contractele în plin sezon, iar alţi fotbalişti par şi ei decişi să abandoneze corabia înainte de finalul stagiunii.

Mai mult, de două luni, clubul nu mai are medic nici la antrenamente. Unul dintre foştii doctori ai clubului, Laurenţiu Bulata, mai ajută ocazional Petrolul. Din acest motiv, Constantin Mişelăricu, suspect de comoţie, a fost consultat la Iaşi de medicul celor de la CSMS.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>