Menu

Social
SĂRBĂTORI LINIȘTITE

Sarbatori linistite, ca si in anii trecuti, chiar daca Pastele a coincis cu Ziua Muncii. Este constatarea oamenilor legii, care nu au mai fost nevoiti sa scoata chitantierele de amenzi ca altadata. La Rm. Sarat, politistii locali i-au sanctionat mai ales pe cei care pe fondul consumului excesiv de alcool au deranjat ordinea si linistea publica. Numarul sanctiunilor este insa mic, iar valoarea acestora se ridica la 2.600 de lei.

De Paste, politistii locali din Rm Sarat au avut in vedere atat circulatia rutiera, cat si pastrarea ordinii si linistii publice. In noaptea de Inviere, oamenii legii au actionat mai ales in zona bisericilor si a cimitirului, pentru ca cetatenii, care au mers sa ia lumina, sa poata circula fara probleme. Asa se face ca in noaptea de sambata spre duminica nu au fost inregistrate incidente.

In zilele de sarbatoare au fost aplicate insa un numar de 12 sanctiuni, in valoare de 2.600 de lei. Amendati au fost mai ales cetatenii care pe fondul consumului excesiv de alcool au deranjat ordinea si linistea publica.

Spre deosebire de anul trecut si numarul apelurilor telefonice primite de Politia Locala a scazut. Doar cativa  locatari de la bloc au reclamat ca vecinii lor, care petrec, au dat muzica prea tare. Asta si pentru ca vremea a fost frumoasa si majoritatea celor care au vrut sa sarbatoreasca Pastele au plecat la iarba verde.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>