Menu

Cultural
PREGĂTIRI PENTRU “VEDETEATRU”

Au început pregătirile pentru a 13-a ediție a Festivalului  „VedeTeatru” de la Buzău, eveniment care va avea loc în perioada 28 mai – 4 iunie. Ediția din acest an este dedicată spectacolelor muzicale, organizatorii anunțând deja prezența în secțiunea oficială a unor producții de mare succes ale unor importante teatre din țară. Evenimentul este organizat de Teatrul „George Ciprian”, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău.

Gala vedetelor – „VedeTeatru” de la Buzău se anunță o ediție cu totul specială în acest an. Festivalul, ajuns deja la a 13-a ediție, va fi dedicat spectacolelor muzicale. Pentru că anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la înființarea Teatrului „George Ciprian”, organizatorii vor să dea o notă aparte ediției din 2016. Câteva teatre importante din țară, între care și Teatrul Național participă cu spectacole în cadrul secțiunii oficiale a festivalului. De asemenea, în cadrul festivalului, la orele dimineții, se va desfășura un work-shop unde unde profesori universitari din Capitală vor preda lecții de comunicare nonverbală dascălilor din Buzău.

„VedeTeatru” se va organiza între 28 mai si 4 iunie, perioadă în care tot orașul Buzău va fi cuprins de febra acestui important eveniment cultural. Pe lângă spectacolele care se vor juca în sala Teatrului „George Ciprian”, și alte locații din oraș sunt pregătite pentru a găzdui evenimente în cadrul festivalului. Dacă Biblioteca Județeană „Vasile Voiculesu” va organiza colocvii unde vor fi invitati critici de teatru, actori si regizori, la Cafeneaua artiștilor se vor juca spectacolele din secțiunea „Vedeta de mâine”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>