Menu

Social
GOSPODĂRII SPULBERATE DE TIR

Noapte de cosmar pentru mai mulți localnici dintr-o localitate buzoiană. Un TIR, care a ieșit de pe șosea, le-a distrus gardurile, două mașini și mai multe anexe gospodaresti. Vinovat de producerea evenimentului rutier este soferul TIR-ului, un sucevean de 50 de ani, care a pierdut controlul autovehicolului după ce ar fi adormit la volan. Nu au existat victime insa pagubele produse sunt uriase .

Accidentul s-a produs azi-noapte, în jurul orei 01:30, pe drumul european 85, în localitatea buzoiana Spătaru. Un bărbat de 50 de ani, din Suceava, care conducea un TIR de la Buzău catre Urziceni, a părăsit soseaua, distrugand totul in cale: gardurile a trei gospodării, precum și două mașini parcate în zonă. Impactul a fost atât de puternic, încât câteva anexe gospodaresti dar și un depozit de fier forjat au fost pur și simplu spulberate. Toate sunt acum o grămadă de moloz.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în accident, însă pagubele sunt uriașe. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind însă negativ. Deși șoferul le-a spus oamenilor legii că a vrut să ocolească un obiect aflat pe carosabil, cel mai probabil, spun polițiștii, șoferul TIR-ului a adormit la volan, din cauza oboselii. Polițiștii de la Serviciul Rutier Buzău au deschis o anchetă și continuă cercetările perntru a afla cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>