Menu

Social
AJUTAȚI LA TEME, DUPĂ ORE

O comuna din Constanta breveteaza programul afterschool la țara. Copiii din Corbu vor avea, de acum înainte, un loc unde să își poată rezolva temele pentru școală,  dupa orele de program. Un centru afterschool și-a deschis porțile pentru elevii claselor I-IV din localitate. Cei mici vor primi o masă caldă, iar profesorii care vor avea grijă de ei s-au oferit voluntari.

Localitatea Corbu va beneficia de un centru afterschool pentru copii. Mai mulți elevi ai claselor I-IV vor veni aici după terminarea orelor de curs și vor primi indicații pentru rezolvarea temelor pentru acasă. Cei trei profesorii care îi vor supraveghea s-au oferit voluntari pentru această muncă. Clădirea în care funcționează centrul exista deja, iar cu ajutorul banilor veniți din sponsorizări au putut fi achiziționate dotările.

Pentru părinții care lucrează, acest centru este un real ajutor, mai ales că nu toți aveau în grija cui să îi lase pe cei mici. Centrul va funcționa pe toată perioada anului, iar în timpul vacanței de vară programul va fi modificat, urmând ca elevii să fie vină aici încă de dimineață.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>