Menu

Social
PREȚURI ATRACTIVE PE LITORAL

Zilele libere de 1 Mai şi Paşti au deschis sezonul vacanţelor. Primele oferte sunt lansate odată cu programul Litoralul pentru toţi. Preţurile atractive i-ar putea aduce pe malul mării pe turiştii care nu caută neapărat soare arzător. Sunt oferte şi la hoteluri All inclusive. Vremea schimbătoare îi face însă pe hotelieri să fie pesimişti.

Programul “Litoralul pentru toţi” a rămas cu preţurile neschimbate de trei ani. Cele mai avantajoase pachete sunt pentru 6 nopţi. În Mamaia şi Eforie tarifele pornesc de la 205 lei pentru hotelurile de o stea şi ajung la 605 lei în hoteluri de cinci stele cu mic dejun inclus.

Mamaia si Eforie

205 lei/6 nopti/pers – hotel * fara mic dejun

315 lei/6 nopti/pers – hotel** cu mic dejun

425 lei/6 nopti/pers – hotel*** cu mic dejun

485 lei/6 nopti/pers – hotel **** cu mic dejun

605 lei/6 nopti/pers – hotel ***** cu mic dejun

 

Olimp, Neptun, Jupiter, Venus, 2 mai, Vama Veche

159 lei/6 nopti/pers – hotel * fara mic dejun

269 lei/6 nopti/pers – hotel ** cu mic dejun

329 lei/6 nopti/pers – hotel *** cu mic dejun

379 lei/6 nopti/pers – hotel **** cu mic dejun

469 lei/6 nopti/pers – hotel ***** cu mic dejun

Turiştii au la dispoziţie şi varianta All inclusive. Până acum s-au înscris în program mai mult de 30 hoteluri din staţiunile de pe întreg litoralul. Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, unde se aşteaptă să se înscrie peste 10 mii de turişti. Prognozele meteorologilor i-ar putea descuraja, însă, pe cei care vor o vacanţă în prima perioadă din program. În perioada 15-22 mai sunt posibile ploi şi temperaturi maxime de până la 22 de grade în toată zona Dobrogei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>