Menu

Cultural
LUNA FESTIVALURILOR

Mai este luna festivalurilor naţionale şi internaţionale la Rm.Sărat. Centrul Cultural organizează nu mai puţin de patru festivaluri de muzică, teatru şi dans, dedicate tinerilor şi copiilor. Totodată iubitorii de teatru şi cultură sunt aşteptaţi în luna florilor la piese de teatru, concerte şi lansări de carte.

Centrul Cultural din Rm. Sarat a gazduit seara trecuta cea de-a sasea editie a Festivalului FolkSarat. Evenimentul a atras nu doar un numar mare de copii si tineri, dornici sa urce pe scena, ci si un numar mare de spectatori. Urmatorul eveniment cultural este programat vineri, de la ora 19.00. Un  festival de folclor, unul international de teatru si unul national de dans, sunt evenimentele deja programate sa se desfasoare luna aceasta la Centrul Cultural.

La cea de-a XII-a ediție festivalului național “Steluțele Dansului” de la Rm. Sarat sunt asteptati sa participe sute de copii din toata tara. Pregatirile pentru festival sunt in toi, iar organizatorii spera ca evenimentul sa se desfasoare in conditii cat mai bune.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>