Menu

Social
REȚINUȚI PENTRU TRAFIC CU TUTUN

38 de persoane au ajuns în faţa anchetatorilor, bănuite de trafic cu tutun. Suspiciunile le-au fost confirmate poliţiştilor prahoveni care au percheziţionat locuinţele suspecţilor şi unde au găsit sute de kilograme de tutun fără acte, bani, dar şi aparate de procesat tutunul.

Politistii prahoveni au descins ieri la 11 adrese din Prahova. Zeci de persoane sunt banuite ca se ocupa cu traficul de tutun. Anchetatorii au reusit sa obtina si noi probe, in urma perchezitiilor, din casele suspectilor fiind ridicate 250 de kilograme de tutun, aproape 3000 de lei, dar si aparate pentru procesarea tutunului. 38 de persoane au fost aduse de mascati la audieri.

Surse din ancheta spun ca doar 18 dintre cei audiati ar fi implicati direct in traficul cu tutun. Restul sunt martori cheie in ancheta, care au cunostinta despre modalitatile folosite de suspecti pentru a produce si comercializa ilegal tutunul. O parte dintre suspecti vor ajunge in fata instantei de judecata, cu propunerea de arestare preventiva.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>