Menu

Sport
APE TULBURI

Apele sunt tulburi la Farul Constanta, după înfrângerea cu Bacăul. Jucătorii sunt nemulţumiţi şi unii dintre ei chiar ameninţă că vor părăsi echipa înaintea finalului de sezon.

Jucătorii Farului sunt nemulțumiți de condițiile de la echipă. Antrenorul Ion Barbu a dezvaluit că sunt chiar câțiva jucători care se gândesc să plece înainte să le expire contractul. Nici Barbu nu știe cât timp va mai continua să antreneze Farul, dar sigur va rămâne până la terminarea sezonului. Din cauza rezultatelor slabe, jucătorii au intrat în conflict și cu suporterii. Căpitanul echipei, Florin Pătrașcu, a anunțat că nu vrea să părăsească echipa la greu și va sta și el până la finele sezonului. După aceea sunt șanse să plece la altă echipă. Fostul antrenor al echipei, Ilie Stan, a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre condițiile de la Farul.

Stan a declarat că maseurul echipei căra un… patent în trusa medicală, și că, în general, condițiile lăsau mult de dorit. Farul este pe ultimul loc în clasament, cu o singură victorie în acest play-off. Marinarii joacă următorul meci sâmbătă, în deplasare, cu Academica Clinceni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>