Menu

Sport
ÎNCREZĂTORI ÎN VICTORIE

Olimpia Râmnicu Sărat va juca maine in deplasare derby-ul cu Sepsi Sfantu Gheorghe, partida amanata in urma tragediei lui Patrick Ekeng. Galben-albastrii au incredere si sperante mari ca pot obtine victoria care le va aduce multa bucurie suporterilor.

Amânate de FRF din cauza decesului fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng, partidele din cadrul etapei 23 Ligii a 3-a, ce urmau să se desfăşoare sâmbătă, 7 mai, au fost programate pentru sâmbătă, 14 mai, de la ora 18.00. Derby-ul Seriei I, dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Olimpia Rm. Sărat, ocupantele primelor doua pozitii in clasament, se va disputa pe Municipalul din Sf. Gheorghe. Roman și compania se deplasează în județul Covasna cu gândul de a practica același joc spectaculos, cu multe goluri și rezultate pe măsură dorind să scoată maxim din acest meci și să se apropie la 1 punct de lider.

Fotbalistii ramniceni isi doresc sa obtina victoria pentru suporteri, in semn de mulțumire, pentru susținerea arătată pe parcursul intregului sezon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>