Menu

Social
PARCURS PESTE AȘTEPTĂRI

Parcurs peste așteptări în actualul sezon al Diviziei A la handbal masculin pentru divizionara secundă Handbal Club Buzău. Cel mai probabil, elevii lui Bogdan Constantin vor termina pe locul 4 în Seria I, o poziție de lăudat în ciuda unui buget la limita supraviețuirii.

Sezonul 2015 – 2016 al Diviziei A la handbal masculin a fost unul peste așteptări pentru formația buzoiană Handbal Club Buzău. Cu două etape înainte de finalul actualei ediții a ligii a doua, gruparea buzoiană se află pe locul 4, cu șanse mari ca acest loc să fie păstrat și după ultima etapă. Până la finalul sezonului, formația antrenată de Bogdan Constantin mai are de disputat două meciuri: pe terenul formației Handbal Club Dobrogea Sud – echipa deja promovată în prima ligă, în deplasare, și pe teren propriu, și împotriva formației Știința Municipal Bacău, echipă care nu mai poate pierde locul pentru barajul de promovare.

O eventuală clasare pe poziția a patra ar constitui cea mai bună clasare în Divizia A în cei patru ani de existență a grupării buzoiene, în condițiile în care bugetul tânărului club buzoian este unul dintre cele mai mici din liga a doua.  În seria I a Ligii a doua de handbal, va promova direct gruparea Handbal Club Dobrogea Sud, de departe a cea mai bună echipă din seria est, iar la barajul de promovare, programat la sfârșitul lunii, vor evolua formațiile Știinta Municipal Bacău și CSU Suceava.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>