Menu

Sport
VICTORIE ÎN DEPLASARE

Farul şi-a revenit! A învins-o, în deplasare, pe Academica Clinceni, cu 5-2. Pătulea şi Tigoianu au reuşit câte o dublă. Tot în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii a 2-a, Rapid a trecut cu 1-0, pe teren propriu, de Dacia Brăila. Graţiei acestei victorii, giuleştenii au urcat pe primul loc al clasamentului şi continuă să viseze la promovarea directă în Liga Întîi.

La doar trei zile după ce a pierdut acasă, scor 0-1 cu SC Bacău, echipa antrenată de Ion Barbu a strâns rândurile și a câștigat categoric, scor 5-2, meciul cu Academica Clinceni. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Farul Constanta este pe locul 6, ultimul din play-off.

Înglodat în datorii și aflat într-o situație dramatică, Rapidul a reușit să învingă în Giulești cu 1-0 pe Dacia Brăila. Alb-vișinii își plătesc cheltuielile de organizare a meciurilor de acasă din încasările pe bilete. Rapid a revenit pe primul loc în play-off, dar până săptămâna viitoare, când FRF va pune în aplicare depunctarea impusă de FIFA pentru neplata datoriilor.

Cu 6 puncte în minus, Rapid mai poate spera doar la locul 2, care duce la barajul de promovare în Liga 1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>