Menu

Social
START DE SEZON, TIMID

A inceput programul social „Litoralul pentru Toti”,  iar hotelierii spera sa aduca la mare nu mai putin de zece mii de turisti. Preturile au ramas la fel ca-n anii trecuti . De exemplu in Mamaia, un pachet de 6 nopti la un hotel de 3 stele fara mic dejun costa 315 lei de persoana. Clientii insa, n-au mai dat navala, ca in alti ani.

Vreme de vara pe litoral: temperatura aerului a ajuns la 23 de grade celsius,  iar marea da semne de incalzire, astfel incat turistii aflati la Mamaia deja fac plaja si baie. Plajele insa, nu sunt atat de aglomerate cum ar dori patronii din statiunile estivale. La orele pranzului turistii si localnicii si-au luat in primire cate un petic de plaja si si-au intins cearceaful ori sezlongul pentru o repriza buna de baie de soare.

In programul „Litoralul pentru Toti” hotelierii pun la bataie patru mii de camere in toate statiunile de la mare, iar biletele sunt vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>