Menu

Social
LA UN PAS DE MOARTE

O femeie a fost înjunghiată la Constanţa în plină stradă luni după-amiază. Agresorul a aplicat o singură lovitură apoi s-a făcut nevăzut. Ambulanţa a transportat-o pe victimă la spital. Se pare că e vorba de un conflict mai vechi între cei doi. În cursul aceleiaşi zile, agresorul a fost prins de poliţişti şi dus în arest.

Pe bulevardul Mamaia, la orele 15.30, un conflict verbal a degenerat într-un atac dur. Un bărbat a acostat o femeie care locuieşte pe bulevard aproape de capătul dinspre staţiunea Mamaia şi după un schimb de replici acid a scos cuţitul şi-a lovit-o din senin. O singură dată.

Un vecin a văzut-o pe femeie sângerând, la scurt timp după producerea atacului. N-a stat pe gânduri şi-a pus mâna pe telefon.

O ambulanţă SMURD a ajuns imediat la locul incidentului sângeros. Medicii au spus că femeia a suferit o plagă abdominală. Victima, în vârstă de 38 de ani, prezintă o plagă înjunghiată de 1 centimetru în zona epigastrică. Medicii au constatat că era conştientă şi colaborantă şi au transportat-o la spital. Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt. Luni seară, oamenii legii l-au prins pe agresor care fugise, imediat ce a comis fapta. El a fost dus la audieri şi mai apoi în arest.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>