Menu

Social
CU MARFA PE CÂMP

Un TIR încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat marţi după-amiază pe Drumul European 584, în zona localităţii brăilene Albina. Şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi, dar mastodontul s-a răsturnat pe câmp, fără să afecteze traficul în zonă.

Incidentul s-ar fi petrecut din vina şoferului. Nu se ştie din ce motiv, TIR-ul condus de acesta a părăsit drumul, a intrat pe pământul moale de lângă carosabil şi odată intrat în balans s-a răsturnat cu tot cu capul tractor. Mastodontul era încărcat cu 8 tone de floarea soarelui, care s-au împrăştiat pe câmp.

Pompierii şi firma de recuperare, trimisă pentru a ridica tirul, s-au chinuit zeci de minute să repună cabina pe roţi. Remorca şi încărcătura au rămas însă pe câmp, pentru că firma ce deţine TIR-ul să trimită alte utilaje pentru recuperarea lor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>