Menu

Sport
ÎNVINȘI DE RAPID

Rapid e din ce în ce mai aproape de promovarea directă în Liga 1! Ieri seară, giuleştenii au învins-o cu 1-0 pe Farul, la Constanţa. Singurul gol al meciului a fost marcat de Răul Costin.

Prima repriză dintre Farul şi Rapid a fost una echilibrată. Rafa Jorda putea deschide scorul din minutul 33, dar a ratat dintr-o poziţie ideală. Farul Constanţa a avut cea mai mare ocazie a primei părţi. În minutul 41, Neagu a scuturat transversală cu un şut puternic de la 20 de metri. Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 68, când marinarii au rămas în 10 oameni. Doru Bratu a văzut al doilea cartonaş galben după ce l-a faultat pe Mădălin Martin la marginea careului. Arbitrul a dictat lovitură liberă. Vlad Morar a executat, portarul Farului a respins în faţă, iar Răul Costin a marcat singurul gol al meciului.

Farul joacă următorul meci sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Călăraşi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>