Menu

Social
PLAJĂ REFĂCUTĂ

Porţiunea de plajă din Vama Veche, distrusă de ploile torenţiale a fost refăcută de autorităţi. E vorba despre o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi, în care a apărut un şanţ imens din cauza ploilor torenţiale. În județul Constanţa a fost Cod galben de ploi puternice în noaptea de luni spre marți. Apele au mai provocat distrugeri în Mangalia și în satul Dulcești din comuna 23 August.

Un sant de 600 mp brazda marți seara plaja din Vama Veche: erau urmele ploilor torentiale. Miercuri terenul a fost nivelat cu aprox 900 metri cubi de nisip. Lucratorii de la Apele Romane au si curatat zona de gunoaiele aduse de torenti.

Plaja din Vama Veche s-a rupt dupa ce timp de 30 minute a plouat cu galeata. Din cauza cantitatii mari de apa care a iesit printr-o conducta de evacuare, plaja a fost separata in doua. Nu este prima dată când plajele au de suferit de pe urma furtunilor puternice de pe litoral. În 2005, plaja din Costineşti a fost aproape distrusă, iar Obeliscul, simbolul staţiunii, a fost pus la pământ.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>