Menu

Social
LA FINAL DE MANDAT

Rm. Sărat s-a transformat în ultimii 8 ani şi continuă să o facă, devenind un oraş mai modern şi mai frumos. Este opinia primarului Viorel Holban, la finalul celor două mandate. Edilul consideră că pe ultima sută de metri a rezolvat două probleme stringente: continuarea lucrărilor de extindere a reţelei de iluminat în două cartiere mărginaşe şi transferul unităţilor militare din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului.

Înainte de a-şi lua adio de la Primărie, pentru care nu va mai candida în acest an, primarul din Rm. Sărat, Viorel Holban, a făcut astăzi bilanţul celor două mandate. Sub conducerea să, în municipiu s-au realizat numeroase investiţii cu fonduri europene şi guvernamentale. Modernizarea străzilor şi trotuarelor, a cartierelor de blocuri, a iluminatului public şi reamenajarea zonelor verzi sunt doar câteva dintre obiectivele atinse. Tot în această perioada a fost modernizat ambulatoriul spitalului municipal, unele unităţi de învăţământ, a fost construită o nouă staţie de epurare şi au fost extinse reţele de apă şi canalizare.
Primarul Râmnicului, Viorel Holban, afirmă că a făcut permanent eforturi pentru a-şi respecta angajamentele făcute cetăţenilor. Astfel, a reuşit pe ultima sută de metri rezolvarea unor probleme, la care oamenii aşteaptă de multă vreme soluţii. Una dintre acestea vizează extinderea reţelei electrice din cartierul Barieră Focşani şi Alecu Bagdat investiţie care a fost sistată în 2011 din lipsa de fonduri.

O altă problema care se va rezolva este transferul unităţilor militare dezafectate, a tuturor pavilioanelor acestora, către Primăria Rm. Sărat. Instituţia a primt deja un răspuns pozitiv de la Ministerul Apărării Naţionale la solicitarea privind transferul unităţilor din domeniul public al statului în domeniul public al municipiului.

La final de mandat, Viorel Holban, consideră că şi-a făcut datoria de primar şi şi-a respectat angajamentele făcute cetăţenilor care i-au acordat încrederea în momentul în care l-au ales la cârma oraşului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>