Menu

Social
HOȚI PRINȘI DE POLIȚIȘTI

O grupare de hoți din Capitală, care furau bani din autoturisme in municipiul Buzău, a fost anihilată de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale. Indivizii sunt suspectați că urmăreau clienții băncilor, îi așteptau să iasă din unitatea bancară, apoi îi urmăreau prin tot orașul. Hotii așteptau cea mai bună ocazie pentru a fura banii pe care victimele îi aveau in mașini. Trei suspecți dintre cei cinci membri ai grupării au fost prinși de polițiști și aduși la Poliția Municipiului Buzău, unde au fost audiați.

Hoții devin din ce în ce mai inventivi. Dovadă este metoda folosită la sfârșitul anului trecut, la Buzău, de o grupare de infractori din Capitală. Politistii spun ca indivizii se postau in fata bancilor si urmareau clientii care veneau cu masini scumpe. Unul dintre hoti intra în banca și le spunea celor de afară dacă victima a ridicat bani de la ghișeu. „Clientul” era urmărit apoi cu mașina în tot orașul apoi hotii așteptau cea mai bună ocazie ca să fure banii pe care victima îi avea în mașină. Așa a pățit și o buzoiancă, de 55 ani, la sfârșitul anului trecut.

Ieri, polițiștii buzoieni au efectuat cinci perchezitii, in Bucuresti și comune limitrofe Capitalei, la domiciliile suspecților iar astăzi, trei dintre indivizi au fost aduși la Poliția din Buzau.

Fapta figura în evidenţe cu autori necunoscuţi. Astazi, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive.

Totodată, oamenii legii au pus în executare cinci mandate de aducere emise pe numele a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 46 de ani. Polițiștii vor să afle dacă indivizii au acționat în mod similar și în alte județe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>