Menu

Social
CASCADORIE DE INFARCT

Cascadorie de infarct surprinsa pe o strada din Braila. Un sofer  din Galati zboara pur si simplu peste un sens giratoriu, dupa care aterizeaza  pe toate cele 4 roti. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar tanarul conducator auto s-a ales cu cateva zgarieturi dar si  cu dosar penal.

Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum barbatul goneste pe bulevard. La un moment dat ajunge în dreptul unui sens giratoriu si atinge bordura. Din impact, masina zboara practic câtiva metri si aterizeaza exact dupa giratoriu. Desi se vede ca autoturismul se izbeste puternic de asfalt, soferul a scapat doar cu câteva zgârieturi.

Tanarul cascador, in varsta de 22 de ani, din Galati, a ramas fara permis pentru o luna si s-a ales si cu  dosar penal, pentru ca a distrus sensul giratoriu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>