Menu

Sport
DEJA RETROGRADATĂ

Cu două etape înainte de sfârșitul campionatului, Petrolul este deja retrogradată în Liga a II-a, aflându-se la șapte puncte de locul de baraj. Ploiestenii nu au reusit sa reziste la Voluntari, irosindu-si ultima sansa sa se salveze de la retrogradare.

Aflată pe ultimul loc în clasament, cu numai 18 puncte, Petrolul a ratat ultima șansă de a se salva de retrogradare. În meciul de sâmbătă cu adversara directă la retrogradare – FC Voluntari, Petrolul n-a făcut un meci reușit, jucând chiar și o oră în inferioritate numerică. Involuntar, jucătorul Benga a pus umărul la retrogradare. După ce a provocat penalty-ul din care ilfovenii au deschis scorul, și-a lăsat echipa în 10 jucători, fiind eliminat în minutul 35. Însă, nu Benga este autorul retrogradării Petrolului, ci ultimul sezon cu frământări la nivelul FC Petrolul și cu spectrul insolvenței deasupra capului. Petrolul a avut ocazii din care putea egala, însă lipsa de concentrare și motivația au făcut ca cei care să marcheze să fie tot jucătorii Voluntarului, care, astfel, au cele mai mari șanse să prindă locul de baraj.

Meciul s-a terminat cu scorul 2 – 0, făcând ca ultimele două meciuri ale Petrolului (cu Concordia Chiajna și CSU Craiova) să fie fără nicio miză.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>