Menu

Cultural
ÎNCEPE “VEDETEATRU”

Buzăul devine, pentru o săptămână, capitala teatrului românesc. Este vorba despre cea de 13-a editie a Galei Vedetelor „VedeTeatru”, festival national organizat de Teatrul „George Ciprian” din Buzău. De-a lungul festivalului, spectatorii vor putea admira atât nume noi în lumea teatrului, cât şi actori cunoscuţi, precum Rodica Mandache, Marius Manole sau Nico. Ediția din acest an a VedeTeatru este dedicată spectacolelor muzicale.

În cadrul festivalului „VedeTeatru”, în perioada 28 mai – 4 iunie, buzoienii au ocazia sa vadă pe scena Teatrului “George Ciprian” actori de prima mana ai scenei romanesti dar si tineri actori, care vor participa la sectiunea „Vedeta de Mâine”. „Muzica – Vedetă” este tema ediţiei din acest an a festivalului de teatru de la Buzău. Festivalul „VedeTeatru” se va desfășura în mai multe locații. Spectacolele din cadrul secțiunii oficiale se vor desfășura pe scena Teatrului „George Ciprian”, iar la „Cafeneaua artiștilor” se vor juca spectacolele de la secțiunea „Vedeta de Mâine”.

Juriul festivalului va fi unul experimentat. De asemenea, se va constitui, și în acest an, un juriu al publicului. Ediţia din acest an a Festivalului “VedeTeatru”, de la Buzău, va începe sâmbătă seară, de la ora 19.30, cu spectacolul „Zic Zac”, al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. 40 de lei este prețul unui bilet de intrare la un spectacol din cadrul festivalului. Gala Vedetelor – „VedeTeataru” se va încheia în data de 4 iunie, cu festivitatea de premiere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>