Menu

ANGAJAȚI NOI ÎN SPITAL

Începând cu această săptămână, schema de personal a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost completat cu noi angajaţi.

Este vorba despre 40 de noi lucrători, care au promovat concursul pentru posturi vacante organizat în perioada 26-27 aprilie pentru personal sanitar mediu şi auxiliar. Luni, 23 mai, şi-au început activitatea profesională la Spitalul Judeţean 16 asistente medicale debutante, un asistent medical la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, un asistent medical principal de igienă şi o moaşă principală cu studii superioare. De asemenea, marti, 24 mai, au intrat pe posturi 18 îngrijitoare, alături de două infirmiere şi un agent pentru Dezinfecţie Dezinfecţie si Deratizare.

Concursul promovat de cei 40 de noi angajaţi care au început să lucreze la Spitalul Judeţean din această săptămână a stârnit iniţial interesul a peste 200 de candidaţi dornici să obţină unul dintre cele 41 de posturi vacante disponibile.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>