Menu

Sport
CONCORDIA, ÎN LIGA 1

Concordia Chiajna a scăpat de locul de baraj pentru rămânerea în Liga 1, după victoria cu 1-0  de la Ploieşti. Ilfovenii au ratat si o lovitură de pedeapsă.

Concordia şi-a asigurat matematic locul în Liga 1 în sezonul viitor, cu o etapă înainte de finalul play out-ului. În debutul partidei cu Petrolul, Iustin Popescu a reușit o paradă în faţa lui Pena, care apoi a tras peste poartă. Odibe a marcat al doilea său gol în tricoul ilfovenilor în minutul 16, după un corner executat de Purece. Petrolul a ieşit la joc şi peste doar 5 minute Paolucci a reluat în bară o minge respinsă în faţă de Bălgrădean. În minutul 52 oaspeţii se puteau desprinde pe tabelă, după ce Begeorgi a comis henţ în careu. Popescu a reuşit să-l blocheze în două rânduri pe Milevskyi, la aceeaşi fază. Cu 3 minute înainte de final, Milevskyi a irosit o nouă ocazie pentru ilfoveni, iar Petrolul – Concordia s-a terminat 0-1.

Concordia a strâns 10 puncte din ultimele 12 posibile în play out. Pentru Petrolul, deja retrogradată, meciul cu ilfovenii a fost ultimul din acest sezon pe Ilie Oană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>