Menu

Social
HOȚI PRINȘI DE POLIȚIȘTI

Polițiștii buzoieni au reușit să dea de urma a doi hoţi care au spart o locuință acum trei luni. Este vorba de doi bărbați din municipiul Baia Mare, care sunt bănuiţi că au spart o locuință din municipiul Buzău, de unde au furat diverse obiecte în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Polițiștii au efectuat ieri percheziții la locuințele celor doi indivizi, acolo unde au găsit o parte din bunurile furate. Cei doi băimăreni au fost aduși la Buzău, unde vor fi cercetați pentru furt.

Cei doi bărbaţi au venit tocmai din Baia Mare pentru a da spargeri de locuințe în celălalt capăt al țării. Este vorba despre un apartament din cartierul Unirii Sud din municipiul Buzău de unde indivizii au furat obiecte în valoare de aproximativ 6.000 de lei. După ce au strâns probe, polițiștii buzoieni au efectuat ieri perchezitii la domiciliile celor doi bărbați. Ieri, au fost puse în executare două mandate de aducere la Buzău a celor doi suspecți, care vor fi cercetați în stare de arest preventiv.

Fapta celor doi băimăreni figura cu autor necunoscut. Polițiștii de la Investigații Criminale fac acum cercetări pentru a descoperi dacă cei doi indivizi ar mai fi comis și alte infracțiuni de acest gen în Buzău și județele învecinate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>