Menu

Social
NEMULȚUMIȚI DE O BROȘURĂ

Candidatul PNL, la Primaria Rm. Sarat, Ionut Iuga, critica brosura de informare civica, distribuita in aceste zile in municipiu, in care sunt prezentate realizarile din cele 2 mandate ale actualului primar Viorel Holban. Liberalul este nemultumit de faptul ca nici un consilier din echipa sa nu se regaseste in imaginile din brosura, cu toate ca acestia au sustinut proiectele de modernizare a orasului.

Si consilierul local din partea PNL, Cornelia Puscasu, sustine ca este incorect felul in care a procedat primarul municipiului in momentul in care a intocmit brosura. O deranjeaza si mai mult faptul ca in imagini apar consilieri, care fac parte din echipa social-democratilor, facand referire la directorul medical al Spitalului Felicia Vasile. Cornelia Puscasu spune ca se puteau fotografia alte birouri din unitatea medicala cu alti medici.

Primarul Viorel Holban a dat un raspuns nemultumirilor semnalate de liberali. Acesta sustine ca in prima pagina a brosurii a multumit tuturor consilierilor pentru aportul adus la modernizarea orasului. Nu si-a dorit totusi sa includa imagini cu acestia pentru a nu transforma brosura din una de informare civica, in una electorala.

Referitor la imaginea cu directorul medical al Spitalului, Felicia Vasile, edilul sustine ca este o simpla intamplare faptul ca apare in fotografii.

Liberalii au facut deja o sesizare la Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la imaginile cu unii dintre candidatii social-democrati la functia de consilier, care apar in aceasta brosura. Fotografii cu directorul medical Felicia Vasile si cu Florin Ceparu, persoanele direct vizate de liberali, apar si in brosura distribuita cetatenilor in 2012. Surprinzator este faptul ca atunci reprezentantii PNL nu s-au aratat nemultumiti de aceasta situatie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>