Menu

Sport
LA UN PAS DE DESFIINȚARE

Farul a mai făcut un pas spre intrarea în faliment și automat spre dispariția clubului de pe harta fotbalului din România. Curtea de apel Constanța a respins motivele de recurs invocate de clubul constănțean în litigiul cu cinci foști jucători iar astfel șansele de salvare s-au diminuat drastic.

După 96 de ani de existență, FC Farul pare că își traiește ultimele zile în fotbalul românesc. Formația fanion a Constanței este la un singur pas de desființare, după ce recursul formulat în litigiul cu cei cinci foști jucători ai echipei, care cer falimentul din cauza neplății datoriilor, a fost respins de Curtea de Apel Constanța.

Conducătorii Farului nu renunță însă și speră ca măcar în ultimul ceas să găsească o soluție de salvare a clubului constănțean. Aceștia vor înaita o contestație în anulare a deciziei instanței judecătorești și, în paralel, vor căuta alte soluții pentru plata datoriilor către cei cinci jucători.

În cazul în care Farul Constanta va intra în faliment și se va desființa, formația constănțeană se va alătura altor 22 de echipe care au dispărut din fotbalul românesc din cauza problemelor financiare. În istoria sa, Farul a jucat de două ori în Cupa UEFA Intertoto, a câștigat de cinci ori Liga secundă și a fost finalistă în Cupa României în sezonul 2004-2005.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>